Do you need help?
Küldd el az üzeneted...

...vagy hívj minket telefonon:

00-36-30-900-8448

Elérhető: 10:00 - 18:00

...vagy nézd meg a GyIK-t!

Felhasználási feltételek

Általánosság

Túráink a SEGnROLL Budapest irodánkból indulnak (Hi-Bike kölcsönző), amely a belvárosban található 50 méterre a Deák téri metró állomástól, az Orco parkolóház bejáratánál, Fehér Hajó utca 8-10 számnál, kivéve, ha a túrával kapcsolatosan ettől eltérő megállapodás született. Kérjük, érkezzenek 15 perccel a megbeszélt időpont előtt. Minden résztvevőnek alá kell írnia egy felelősség vállalási nyilatkozatot.

Bármely 18. életévét be nem töltött személy csak felnőtt korú kíséret mellet vehet részt a programon, aki aláírta a felellőség vállalási nyilatkozatot.

Minden túra betanítással és gyakorlással kezdődik. (Ez nem része a túra időtartamának) SEGnROLL Budapest majdnem minden időjárásban szervez túrákat. (eső esetén esőkabát biztosított)

Cégünk fenntartja a jogot, hogy visszamondja túráit, ha az időjárási körülmények befolyásolhatják a résztvevők biztonságát. Ezen ritka alkalmakkor a teljes befizetett összeg visszafizetésére, illetve egy újabb időpontban való megegyezésre van lehetőség.

SEGnROLL Budapest fenntartja a jogot, hogy az általuk készített fényképeket illetve videó anyagokat felhasználhatja reklámcélokra.

Biztonsági követelmények résztvevők számára

Azon résztvevők, akik nem felelnek meg az alább felsorolt követelmények egyikének, nem vehetik idénybe szolgáltatásainkat, nem vehetnek részt túráinkon.

Felelősség

Fizetési feltételek

A teljes ár 20%- nak befizetése szükséges a foglalás teljesítéséhez.
Bármikor felkereshet minket esetleges kérdésével vagy előzetes kérésével kapcsolatban mielőtt a foglalás megtörténik.
A weboldalon feltűntetett árak HUF-ban vagy EUR-ban értendők, egy személyre.

Biztonságos fizető rendszert biztosítunk

Foglalás lemondásának feltételei

Bankkártyával történő fizetés menete és feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Adatvédelmi irányelvek

Az Ön személyes adatainak védelme a (Buddy Bike Kft) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).
Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

SEGnROLL